Coșul meu

0 produse
  • Acasă +
  • |
  • |
  • |
  • |
Prima paginăProducători

Producători

«1»
Em Beauty Italia

Em Beauty Italia

Un brand nou de accesorii si cosmetice made in italy!
 

produse
Constance Carroll UK

Constance Carroll UK

Constance Carroll este un brand de cosmetice cu coroană! Lansat în Marea Britanie în 1980, ne concentrăm pe cele mai recente tendințe în materie de cosmetice colorate și servicii de înaltă calitate. 
Cunoștințele, experiența și cooperarea cu clienții noștri ne-au permis să obținem o poziție puternică pe piața cosmeticelor și să devenim un brand recunoscut. 
Frumusețea tradiției combinată cu abordarea modernă a dus la crearea unei linii unice de produse cosmetice.

Creăm produse cosmetice pentru femeile care urmează cele mai recente tendințe în modă și machiaj, precum și pentru cele care prețuiesc tradiția și eleganța clasică.

 

Puterea noastră nu este doar o gamă largă de produse, ci și dezvoltarea constantă. 
Ne asigurăm că produsele noastre cosmetice sunt fabricate folosind cele mai noi tehnologii și testate în cele mai bune laboratoare. 
Grija pentru cele mai bune rețete și producerea de produse cosmetice în conformitate cu bunele practici de fabricație (GMP) asigură o calitate fiabilă, cea mai înaltă și repetabilă. 
Acesta este motivul pentru care produsele Constance Carroll au furat deja inimile femeilor din întreaga lume.

produse
Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Fondată în 1985, Tommy Hilfiger oferă stil premium, calitate și valoare consumatorilor din întreaga lume sub etichetele TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv Tommy Hilfiger Collection, îmbrăcăminte sport pentru bărbați, femei și copii, denim, accesorii și încălțăminte. În plus, marca este licențiată pentru o gamă de produse, inclusiv parfumuri, ochelari, ceasuri și mobilier de casă. Fondatorul Tommy Hilfiger rămâne designerul principal al companiei și oferă conducere și direcție pentru procesul de proiectare.

Tommy Hilfiger, care a fost achiziționată de PVH Corp. în 2010, este o companie globală de îmbrăcăminte și retail cu peste 16.000 de asociați în întreaga lume. Cu sprijinul unei puternice recunoașteri globale a consumatorilor, Tommy Hilfiger a construit o rețea extinsă de distribuție în peste 100 de țări și peste 2.000 de magazine de vânzare cu amănuntul în America de Nord, Europa, America Latină și regiunea Asia Pacific. Vânzările globale cu amănuntul ale mărcii TOMMY HILFIGER au fost de 6,9 ​​miliarde USD în 2020.

produse

Știri